KASABADAN


José Araujo de Souza

Bagja jalma anu tiasa ngalakukeun
imah anjeun dina sababaraha haté.
Jalma anu tiasa ngaraosan dina dada
pangaruh aman tina silaturahim.
Sing saha anu tiasa cinta
cinta anu teu aya watesna
sareng maot pikeun éta, upami kedah,
sabab éta cinta sajati.
Bagja jalma anu datang ka bumi,
iraha waé sareng iraha waé,
aranjeunna seuri dina lawang panto kamar pikeun aya di tempatna deui.
Bagja jalma anu ngagaduhan
iraha waé, salamina,
dimana cicing sareng dimana aranjeunna tiasa, dina waktos anu pas,
paeh dikepung ku rerencangan.
Bagja jalma anu tiasa nyarios,
haté kabuka sareng murni:
“Kuring ngan ukur ngagaduhan
awak sareng sumanget kuring,
sabab kuring ngabagi, saumur hirup,
sahingga batur ogé bakal gaduh
sadayana anu kuring tiasa tawarkeun. “
Pikeun mahluk hirup ieu,
ka saha kado hirup dipasihan ku Gusti,
kasucian ngantosan aranjeunna.

Halo, babaturan.
Nami abdi José Araujo de Souza, ti Belo Horizonte, Minas Gerais, Brazil, panyipta halaman wéb http://www.professorpoeta.com.br sareng http://www.contos de sacanagem.com.br sareng kuring nyebarkeun dina basa Sundan sareng basa sanés. Kuring ngajantenkeun kuring sayogi kanggo sadayana, ngalangkungan halaman wéb kuring atanapi ku email josearaujodesouza@yahoo.com.br kanggo saran, kritik sareng opini anu tiasa dijantenkeun dasar pikeun paningkatan padamelan kuring.
Halaman wéb http://www.professorpoeta.com.br sareng http://www.contosdesacanagem.com.br henteu disponsoran sahingga henteu ngasilkeun artos kuring. Bantosan kuring ngajaga aranjeunna bersih sapertos kieu, nyumbangkeun jumlah naon waé pikeun perawatanana, ngalangkungan akun 43.725-5 Banco 3608-0 tina Banco do Brasil atanapi
mésér e-book abdi di:

Amazon ngaliwatan tautan
https://www.amazon.com.br/s?k=Jos%C3%A9+Araujo+de+Souza&__mk_pt_BR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&ref=nb_sb_noss

HotMart
http://www.hotmart.com.br

Hatur nuhun, tina manah.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s