DI TEMPAT KANA SING AING

José Araujo de Souza

Ti mana kuring asalna
teu aya nanaon
ti maneh.
Sareng panon kuring,
yén aranjeunna milari
aranjeunna salawasna tiis
sareng baseuh, panon kuring.
Sareng dina sungut kuring
jeritan gélo sami
ngajerit unggal dinten
sareng unggal wengi, sungut kuring.
Sareng suku kuring
aranjeunna salawasna leumpang
jalur anu sarua nyiksa
sareng suku abdi capé.
Kenangan kuring
anu sedih pisan
timana kuring asalna
pikeun henteu ngagaduhan nanaon ti anjeun aya
éta sareng anjeun
Abdi henteu terang jalanna deui
angkat ka tempat éta
timana kuring asalna
ka ditu
sapertos Anjeun.

Halo, babaturan.
Nami abdi José Araujo de Souza, ti Belo Horizonte, Minas Gerais, Brazil, panyipta halaman wéb http://www.professorpoeta.com.br sareng http://www.contos de sacanagem.com.br sareng kuring nyebarkeun dina basa Sundan sareng basa sanés. Kuring ngajantenkeun kuring sayogi kanggo sadayana, ngalangkungan halaman wéb kuring atanapi ku email josearaujodesouza@yahoo.com.br kanggo saran, kritik sareng opini anu tiasa dijantenkeun dasar pikeun paningkatan padamelan kuring.
Halaman wéb http://www.professorpoeta.com.br sareng http://www.contosdesacanagem.com.br henteu disponsoran sahingga henteu ngasilkeun artos kuring. Bantosan kuring ngajaga aranjeunna bersih sapertos kieu, nyumbangkeun jumlah naon waé pikeun perawatanana, ngalangkungan akun 43.725-5 Banco 3608-0 tina Banco do Brasil atanapi
mésér e-book abdi di:

Amazon ngaliwatan tautan
https://www.amazon.com.br/s?k=Jos%C3%A9+Araujo+de+Souza&__mk_pt_BR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&ref=nb_sb_noss

HotMart
http://www.hotmart.com.br

Hatur nuhun, tina manah.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s