SHENJTRI


José Araujo de Souza

Lum ata që mund të bëjnë
shtëpia juaj në një zemër.
Ata që mund ta ndiejnë atë në gjoks
efekti i sigurt i miqësisë.
Ata që mund të duan
nje dashuri e pafund
dhe vdes për të, nëse është e nevojshme,
sepse kjo është dashuria e vërtetë
Lum ata që vijnë në shtëpi,
në çdo kohë dhe çdo ditë,
ata buzëqeshin në hyrje të dhomës për të qenë përsëri në vendin e tyre.
Lum ata që kanë
në çdo kohë, përgjithmonë,
ku të jetojnë dhe ku munden, në kohën e duhur,
vdes i rrethuar nga miq.
Lum ata që mund të thonë,
shpirt i hapur dhe i pastër:
“Unë kam vetëm timen
trupin dhe shpirtin tim,
sepse e ndava, gjithë jetën time,
ashtu që edhe të tjerët do të kishin
gjithçka që mund të ofroja “.
Këtyre qenieve të gjalla,
të cilit dhurata e jetës iu dha nga Zoti,
shenjtëria i pret.

Përshëndetje miq.
Emri im është José Araujo de Souza, nga Belo Horizonte, Minas Gerais, Brazil, krijues i faqeve të internetit http://www.professorpoeta.com.br dhe http://www.contos de sacanagem.com.br dhe botoj në shqip dhe gjuhë të tjera. Unë e vë veten të disponueshëm për të gjithë, përmes faqeve të mia të internetit ose me email josearaujodesouza@yahoo.com.br për sugjerime, kritika dhe mendime që mund të shërbejnë si bazë për përmirësimin e punës sime.
Uebsajtet http://www.professorpoeta.com.br dhe http://www.contosdesacanagem.com.br nuk janë të sponsorizuara dhe për këtë arsye nuk më fitojnë para. Më ndihmoni t’i mbaj të pastër kështu, duke dhuruar çdo shumë për mirëmbajtjen e tyre, përmes llogarisë 43.725-5 Banco 3608-0 të Banco do Brasil ose
blej librat e mi elektronikë në:

Amazon përmes lidhjes
https://www.amazon.com.br/s?k=Jos%C3%A9+Araujo+de+Souza&__mk_pt_BR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&ref=nb_sb_noss

HotMart
http://www.hotmart.com, br

Faleminderit, nga zemra.


José Araujo de Souza

Lum ata që mund të bëjnë
shtëpia juaj në një zemër.
Ata që mund ta ndiejnë atë në gjoks
efekti i sigurt i miqësisë.
Ata që mund të duan
nje dashuri e pafund
dhe vdes për të, nëse është e nevojshme,
sepse kjo është dashuria e vërtetë
Lum ata që vijnë në shtëpi,
në çdo kohë dhe çdo ditë,
ata buzëqeshin në hyrje të dhomës për të qenë përsëri në vendin e tyre.
Lum ata që kanë
në çdo kohë, përgjithmonë,
ku të jetojnë dhe ku munden, në kohën e duhur,
vdes i rrethuar nga miq.
Lum ata që mund të thonë,
shpirt i hapur dhe i pastër:
“Unë kam vetëm timen
trupin dhe shpirtin tim,
sepse e ndava, gjithë jetën time,
ashtu që edhe të tjerët do të kishin
gjithçka që mund të ofroja “.
Këtyre qenieve të gjalla,
të cilit dhurata e jetës iu dha nga Zoti,
shenjtëria i pret.

Përshëndetje miq.
Emri im është José Araujo de Souza, nga Belo Horizonte, Minas Gerais, Brazil, krijues i faqeve të internetit http://www.professorpoeta.com.br dhe http://www.contos de sacanagem.com.br dhe botoj në shqip dhe gjuhë të tjera. Unë e vë veten të disponueshëm për të gjithë, përmes faqeve të mia të internetit ose me email josearaujodesouza@yahoo.com.br për sugjerime, kritika dhe mendime që mund të shërbejnë si bazë për përmirësimin e punës sime.
Uebsajtet http://www.professorpoeta.com.br dhe http://www.contosdesacanagem.com.br nuk janë të sponsorizuara dhe për këtë arsye nuk më fitojnë para. Më ndihmoni t’i mbaj të pastër kështu, duke dhuruar çdo shumë për mirëmbajtjen e tyre, përmes llogarisë 43.725-5 Banco 3608-0 të Banco do Brasil ose
blej librat e mi elektronikë në:

Amazon përmes lidhjes
https://www.amazon.com.br/s?k=Jos%C3%A9+Araujo+de+Souza&__mk_pt_BR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&ref=nb_sb_noss

HotMart
http://www.hotmart.com, br

Faleminderit, nga zemra.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s