Kasucian


José Araujo de Souza

Begja wong sing bisa nindakake
omahmu ing sawetara ati.
Sing bisa ngrasakake ing dada
efek aman saka paseduluran.
Sing bisa tresna
katresnan tanpa wates
lan mati, yen prelu,
amarga iku katresnan sejati.
Begja wong sing mulih,
kapan lan dina apa wae,
dheweke mesem ing ngarep lawang amarga wis ana ing papane maneh.
Begja wong sing duwe
kapan wae, selawase,
ing endi papan dununge lan ing papan dununge, ing wektu sing pas,
mati dikelilingi kanca.
Begja wong sing bisa ngucap,
ati sing murni lan murni:
“Aku mung duwe
awak lan rohku,
amarga aku nuduhake, sajrone uripku,
supaya wong liya uga duwe
kabeh sing dak wenehi. “
Kanggo makhluk urip iki,
Sing diparingi pinaringan urip diparingi dening Gusti Allah,
kasucen ngenteni dheweke.

Halo, kanca-kanca.
Jenengku José Araujo de Souza, saka Belo Horizonte, Minas Gerais, Brasil, pangripta situs web http://www.professorpoeta.com.br lan http://www.contos de sacanagem.com.br lan aku nerbitake nganggo basa Jawa lan basa liyane. Aku nyedhiyakake kabeh wong, liwat situs web utawa liwat email josearaujodesouza@yahoo.com.br kanggo saran, kritik lan pendapat sing bisa dadi dhasar kanggo ningkatake gaweyan.
Situs web http://www.professorpoeta.com.br lan http://www.contosdesacanagem.com.br ora disponsori lan mulane ora ngasilake dhuwit. Tulung aku njaga supaya resik kaya iki, nyumbang apa wae kanggo pangopènan, liwat akun 43.725-5 Banco 3608-0 Banco do Brasil utawa
tuku e-buku ing:

Amazon liwat link kasebut
https://www.amazon.com.br/s?

HotMart
http://www.hotmart.com, br

Matur suwun, saka ati.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s