ING TEMPAT AKU TUMUNGGUH

José Araujo de Souza

Asale saka ngendi
ora ana apa-apa
saka sampeyan.
Lan mripatku,
sing digoleki
dheweke mesthi adhem
lan udan, mripatku.
Lan ing cangkem
jeritan edan sing padha
njerit saben dina
lan saben wengi, cangkemku.
Lan sikilku
dheweke mesthi mlaku
dalan sing padha nyiksa
lan sikilku kesel.
Kenangan sing dakeling-eling
sedhih banget
asale saka ngendi
amarga ora duwe apa-apa saka sampeyan kana
sing karo sampeyan
Aku malah wis ora ngerti dalane
kanggo pindhah menyang papan kasebut
asale saka ngendi
dadi ing kana
kaya sampeyan.

Halo, kanca-kanca.
Jenengku José Araujo de Souza, saka Belo Horizonte, Minas Gerais, Brasil, pangripta situs web http://www.professorpoeta.com.br lan http://www.contos de sacanagem.com.br lan aku nerbitake basa Jawa nganggo basa liyane. Aku nyedhiyakake kabeh wong, liwat situs web utawa liwat email josearaujodesouza@yahoo.com.br kanggo saran, kritik lan pendapat sing bisa dadi dhasar kanggo ningkatake gaweyan.
Situs web http://www.professorpoeta.com.br lan http://www.contosdesacanagem.com.br ora disponsori lan mulane ora ngasilake dhuwit. Tulung aku njaga supaya resik kaya iki, nyumbang apa wae kanggo pangopènan, liwat akun 43.725-5 Banco 3608-0 Banco do Brasil utawa
tuku e-buku ing:

Amazon liwat link kasebut
https://www.amazon.com.br/s?

HotMart
http://www.hotmart.com.br

Matur suwun, saka ati.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s