SOMNIAR EN RIMES

José Araujo de Souza

He somiat tant veure’t cara a cara
passar-te la pilota donar-me la boca
fer-te groggy sense tornar-te boig
burlar-se de tu es fa tan petit
et fa ingrat i et fa ingrat
tanca la porta a tu abraça-te ronca
donar-li una petita abraçada
abraçant-te acariciant el teu cos
col·lapsar-lo el fas en un glop
He estat somiant així he estat somiant.

Si cada nit ho explicava tot
que en els meus somnis un somni angoixat
sempre em tindries al costat del teu cos
i sempre el tindria al meu costat.

He estat somiant acariciar-te
estrènyer-lo i posar-lo alt
xiuxiuejar que fa que la seva ment es torni boja
abraçar-se i sentir-la
et tortura i demana perdó
i mai no us sentiu dir: no!

Hola amics.
Em dic José Araujo de Souza, de Belo Horizonte, Minas Gerais, Brasil, creador i gestor dels llocs web http://www.professorpoeta.com.br i http://www.contos de sacanagem.com.br, on publico a Catalunya. Estic molt honrat de veure que els meus llocs accedeixen als visitants, en català, a diversos llocs com les Illes Balears, Andorra València, entre d’altres, a més de Catalunya. Em poso a la disposició de tothom per al contacte, a través dels meus llocs web o per correu electrònic josearaujodesouza@yahoo.com.br per a suggeriments, crítiques i opinions que puguin servir de base per millorar i millorar la meva feina.

Els llocs web http://www.professorpoeta.com.br i http://www.contosdesacanagem.com.br no estan patrocinats i, per tant, no tenen publicitat, és a dir, no em guanyen cap valor. Ajudeu-me a mantenir-los nets així, donant qualsevol quantitat per al seu manteniment, mitjançant ingrés o transferència al compte 43.725-5 Banco 3608-0 al Banco do Brasil

o bé

obtenir els meus llibres electrònics a Amazon a través de l’enllaç

Gràcies, de cor.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s