NGIMPI DALAM RHYMES

José Araujo de Souza

Abdi ngimpi pisan ningali anjeun nyanghareupan
ngalirkeun anjeun bal masihan anjeun sungut kuring
ngajantenkeun anjeun groggy tanpa ngajadikeun anjeun gélo
nyindiran anjeun janten sakedik
ngajantenkeun anjeun henteu ngahatur nuhun sareng ngajantenkeun anjeun henteu ngahatur nuhun
tutup panto ka anjeun nangkeup anjeun serak
masihan anjeun ngarangkul ngaraos nangkeup anjeun
ku nangkeup anjeun ngusapan awak anjeun
runtuh maneh nguseup kana teupan
Abdi ngimpi siga kieu kuring ngalamun.

Upami unggal wengi kuring nyarioskeun sadayana
yen dina impian kuring impian anguished
anjeun bakal salawasna gaduh kuring gigireun awak anjeun
sareng kuring bakal salawasna ngagaduhan éta di sisi kuring.

Abdi parantos ngalamun ngahias anjeun
remet anjeun teras lebet kana luhur
bisik maneh nyieun pikiran anjeun jadi gélo
ngarangkul anjeun sareng ngaraos ngarangkul anjeun
nyiksa anjeun sareng nyungkeun dihapunten
sareng henteu kantos nguping anjeun nyarios: henteu!

Halo, babaturan.
Nami abdi José Araujo de Souza, ti Belo Horizonte, Minas Gerais, Brazil, pencipta sareng manajer halaman wéb http://www.professorpoeta.com.br sareng http://www.contos de sacanagem.com.br tempat kuring nyebarkeun dina basa Sundana. Kuring ngarasa ngahargaan pisan ningali situs kuring diaksés ku pengunjung basa Sundana. Swédia di sababaraha tempat sapertos Java, Malaysia, sareng sajabana, salian ti Indonésia. Kuring nempatkeun diri pikeun saha waé pikeun kontak, ngalangkungan halaman wéb kuring atanapi ku email josearaujodesouza@yahoo.com.br pikeun bongbolongan, kritik sareng opini anu tiasa dijantenkeun dasar pikeun paningkatan sareng paningkatan karya kuring.

Halaman wéb http://www.professorpoeta.com.br sareng http://www.contosdesacanagem.com.br henteu disponsoran sareng, ku alatan éta, henteu ngagaduhan iklan, nyaéta, aranjeunna henteu kéngingkeun nilai kuring. Bantosan kuring ngajaga aranjeunna bersih sapertos kieu, nyumbangkeun jumlah naon waé pikeun perawatanana, ngalangkungan setor atanapi transfer kana rekening 43.725-5 Banco 3608-0 di Banco do Brasil

atawa

kéngingkeun e-book abdi di Amazon ngalangkungan tautan

Hatur nuhun, tina manah.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s