DRÖMER I RIMMAR

José Araujo de Souza

Jag har drömt så mycket att se dig ansikte mot ansikte
ge dig bollen, ge dig min mun
gör dig groggy utan att göra dig galen
gör narr av att du blir så liten
gör dig otacksam och gör dig otacksam
stäng dörren för att du kramar dig hes
ge dig en kram känner din omfamning
genom att omfamna dig och strök din kropp
kollapsar du sippar i en slurk
Jag har drömt så här jag har drömt.

Om jag berättade allt om kvällen
att i mina drömmar ångrad dröm
du skulle alltid ha mig bredvid din kropp
och jag skulle alltid ha det vid min sida.

Jag har drömt om att smeka dig
pressa dig och lägg den högt
viskar du får ditt sinne att bli galet
krama dig och känna din kram
tortera dig och vädja om förlåtelse
och hör aldrig dig säga: nej!

Hej kompisar.
Jag heter José Araujo de Souza, från Belo Horizonte, Minas Gerais, Brasilien, skapare och chef för webbplatserna http://www.professorpoeta.com.br och http://www.contos de sacanagem.com.br där jag publicerar på svenska. Jag är mycket hedrad över att se att mina webbplatser nås av besökare, på svenska på flera platser som Finland, Norge, Estland, Kanada, USA, bland andra, förutom Sverige. Jag ställer mig själv till förfogande för kontakt, via mina webbplatser eller via e-post josearaujodesouza@yahoo.com.br för förslag, kritik och åsikter som kan tjäna som grund för förbättring och förbättring av mitt arbete.

Webbplatserna http://www.professorpoeta.com.br och http://www.contosdesacanagem.com.br är inte sponsrade och har därför ingen reklam, det vill säga de tjänar mig inget värde. Hjälp mig att hålla dem rena så här, donera alla belopp för deras underhåll, genom insättning eller överföring till kontot 43.725-5 Banco 3608-0 på Banco do Brasil

eller

få mina e-böcker på Amazon via länken

Tack, från hjärtat.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s