DRØMMER I RYMER

José Araujo de Souza

Jeg har drømt så meget om at se dig ansigt til ansigt
give dig bolden, giv dig min mund
gør dig groggy uden at gøre dig skør
gør grin med at du bliver så lille
gør dig utaknemmelig og gør dig utaknemmelig
luk døren til dig, kram dig hæsen
give dig en kæl, føl din omfavnelse
ved at omfavne dig strøg din krop
kollaps du nipper til det i en slurk
Jeg har drømt sådan, jeg har drømt.

Hvis jeg hver aften fortalte alt
at i mine drømme kvalte drømme
du ville altid have mig ved siden af ​​din krop
og jeg ville altid have det ved min side.

Jeg har drømt om at kærtegne dig
klem dig og læg den højt
hviske du får dit sind til at blive skør
kæle dig og mærke din kæle
torturere dig og bede om tilgivelse
og aldrig høre dig sige: nej!

Hej venner.
Mit navn er José Araujo de Souza, fra Belo Horizonte, Minas Gerais, Brasilien, skaberen og leder af hjemmesiderne http://www.professorpoeta.com.br og http://www.contos de sacanagem.com.br hvor jeg laver publikationer på dansk. Jeg føler mig meget beæret over at se, at besøgende har adgang til mine sider på dansk i flere lande som Færøerne, Grønland, Scleswing blandt andre ud over Danmark. Jeg stiller mig til rådighed for alle til kontakt via mine websteder eller via e-mail josearaujodesouza@yahoo.com.br for forslag, kritik og meninger, der kan tjene som grundlag for forbedring og forbedring af mit arbejde.

Webstederne http://www.professorpoeta.com.br og http://www.contosdesacanagem.com.br er ikke sponsoreret og har derfor ingen reklame, dvs. de tjener mig ikke nogen værdi. Hjælp mig med at holde dem rene på denne måde, doner ethvert beløb til deres vedligeholdelse gennem indbetaling eller overførsel til kontoen 43.725-5 Banco 3608-0 hos Banco do Brasil

eller

få mine e-bøger på Amazon via linket

Tak fra hjertet.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s