DROMEN IN RIJMEN

José Araujo de Souza

Ik heb zoveel gedroomd om je van aangezicht tot aangezicht te zien
geef je de bal, geef je mijn mond
je suf maken zonder je gek te maken
maak grapjes over je zo klein geworden
u ondankbaar maken en u ondankbaar maken
doe de deur voor je dicht, knuffel je hees
geef je een knuffel, voel je omhelzing
door je te omhelzen en je lichaam te strelen
instorten je nipt het in een slokje
Ik heb zo gedroomd dat ik heb gedroomd.

Als ik elke avond alles vertelde
dat in mijn dromen gekwelde droom
je zou me altijd naast je lichaam hebben
en ik zou het altijd aan mijn zijde hebben.

Ik heb gedroomd om je te strelen
knijp je in en zet het hoog
fluister je maakt je geest gek
knuffel je en voel je knuffel
je martelen en om vergeving smeken
en hoor je nooit zeggen: nee!

Hallo vrienden.
Mijn naam is José Araujo de Souza, van Belo Horizonte, Minas Gerais, Brazilië, bedenker en manager van de websites http://www.professorpoeta.com.br en http://www.contos de sacanagem.com.br waar ik publicaties in het Nederlands doe. Ik ben zeer vereerd om te zien dat mijn sites worden bezocht door bezoekers, in het Nederlands, in verschillende landen zoals Nederland, Suriname, België, Aruba, Curaçao, Saint Martin, Guyana, Duitsland, Frankrijk, naast andere, naast Nederland . Ik stel mezelf ter beschikking van iedereen voor contact, via mijn websites of per e-mail josearaujodesouza@yahoo.com.br voor suggesties, kritiek en meningen die als basis kunnen dienen voor de verbetering en verbetering van mijn werk.

De websites http://www.professorpoeta.com.br en http://www.contosdesacanagem.com.br worden niet gesponsord en hebben daarom geen reclame, dat wil zeggen, ze leveren mij geen enkele waarde op. Help me om ze op deze manier schoon te houden door elk bedrag te doneren voor hun onderhoud, door storting of overschrijving op rekening 43.725-5 Banco 3608-0 bij Banco do Brasil

of

krijg mijn e-books op Amazon via de link

Hartelijk dank

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s