RENDRRIM N IN RIMES

José Araujo de Souza

Kam ëndërruar kaq shumë për të parë ty ballë për ballë
ju kaloj topin ju jap gojën time
te bejne te keq pa te bere te cmendur
tallesh me ty bëhu kaq pak
të bëjnë mosmirënjohës dhe të bëjnë mosmirënjohës
mbyll derën për përqafim të ngjirur
ju jap një përqafim të ndjehen të përqafuar tuaj
duke ju përqafuar duke e ledhatuar trupin tuaj
shembje ju gllënjkë atë në një gllënjkë
Kam ëndërruar kështu kam ëndërruar.

Nëse çdo natë do të tregoja gjithçka
që në ëndrrat e mia ëndërr e munduar
do të më kishe gjithmonë pranë trupit tënd
dhe gjithmonë do ta kisha pranë.

Kam ëndërruar të të ledhatoj
ju shtrydh dhe vendoseni lart
pëshpëritje ju bëni çmendur mendjen tuaj
përqafohu dhe ndjeje përqafimin tënd
të torturojnë dhe të kërkojnë falje
dhe kurrë nuk të dëgjoj të thuash: jo!

Përshëndetje miq.
Emri im është José Araujo de Souza, nga Belo Horizonte, Minas Gerais, Brazil, krijues dhe menaxher i faqeve të internetit http://www.professorpoeta.com.br dhe http://www.contos de sacanagem.com.br ku bëj botime në shqip. Jam shumë i nderuar të shoh që faqet e mia mund të shikohen nga vizitorë, në shqip, në vende të ndryshme, të tilla si Kosova, Maqedonia, Italia, përveç Shqipërisë,. E vë veten në dispozicion të të gjithëve për kontakt, përmes faqeve të mia të internetit ose me email josearaujodesouza@yahoo.com.br për sugjerime, kritika dhe mendime që mund të shërbejnë si bazë për përmirësimin dhe përmirësimin e punës sime.

Uebsajtet http://www.professorpoeta.com.br dhe http://www.contosdesacanagem.com.br nuk janë të sponsorizuara dhe, për këtë arsye, nuk kanë reklamë, domethënë nuk më fitojnë ndonjë vlerë. Më ndihmoni t’i mbaj të pastër kështu, duke dhuruar çdo shumë për mirëmbajtjen e tyre, përmes depozitimit ose transferimit në llogarinë 43.725-5 Banco 3608-0 në Banco do Brasil

ose

merrni e-librat e mi në Amazon përmes lidhjes

Faleminderit, nga zemra.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s