NGIMPI ING RUMAH

José Araujo de Souza

Aku wis ngalamun banget bisa ndeleng sampeyan kanthi adhep-adhepan
pass bal sampeyan wenehi cangkeme
nggawe sampeyan groggy tanpa nggawe sampeyan edan
guyon sampeyan dadi cilik
nggawe sampeyan ora matur nuwun lan nggawe sampeyan ora matur nuwun
nutup lawang kanggo sampeyan ngrangkul serak
wenehi pelukan aran rangkulan sampeyan
kanthi ngrangkul sampeyan ngelus awak
ambruk sampeyan nyedhot
Aku ngalamun kaya ngene iki aku ngalamun.

Yen saben wengi aku crita kabeh
yen ing impenku impen sedhih
sampeyan mesthi bakal duwe aku ing jejere awakmu
lan aku bakal mesthi ana ing sisihku.

Aku wis ngalamun ngelus-elus kowe
remet lan lebokke dhuwur
bisikna sampeyan nggawe pikiran sampeyan dadi edan
ngrangkul sampeyan lan ngrasakake pelukan sampeyan
nyiksa sampeyan lan njaluk ngapura
lan ora nate krungu sampeyan ujar: ora!

Halo, kanca-kanca.
Jenengku José Araujo de Souza, saka Belo Horizonte, Minas Gerais, Brasil, pangripta lan manajer situs web http://www.professorpoeta.com.br lan http://www.contos de sacanagem.com.br ing ngendi aku nerbitake basa Jepang. Aku seneng banget ndeleng manawa situsku bisa diakses dening pengunjung, ing basa Jepang, ing macem-macem panggonan, kayata Hawaii, Guam, Kepulauan Marshall, Palau, Peru, Taiwan, saliyane Jepang. Aku kasedhiya ing kabeh wong, liwat situs web utawa email josearaujodesouza@yahoo.com.br kanggo saran, kritik lan pendapat sing bisa dadi dhasar kanggo ningkatake lan nyampurnakake tugasku.

Situs web http://www.professorpoeta.com.br lan http://www.contosdesacanagem.com.br ora disponsori lan, mulane, ora duwe pariwara, yaiku ora entuk regane kanggo aku. Nulungi aku supaya tetep resik kaya iki, nyumbang apa wae kanggo pangopènan, liwat setor utawa transfer menyang akun 43.725-5 Banco 3608-0 ing Banco do Brasil

utawa

njaluk e-book ing Amazon liwat link

https://www.amazon.com.br/s?

Matur nuwun, saka manah.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s