DROOM IN RYME

José Araujo de Souza

Ek droom al soveel om jou van aangesig tot aangesig te sien
gee jou die bal gee jou my mond
maak jou knorrig sonder om jou mal te maak
spot met jou word so min
maak jou ondankbaar en maak jou ondankbaar
maak die deur toe om jou hees te omhels
gee jou ‘n knuffel voel jou omhelsing
deur jou te omhels om jou lyf te streel
ineenstorting jy teug dit in ‘n sluk
Ek het so gedroom ek het gedroom.

As ek elke aand alles vertel het
dat in my drome gekwelde droom
jy sal my altyd langs jou liggaam hê
en ek sou dit altyd aan my sy gehad het.

Ek het gedroom om jou te streel
druk jou en sit dit hoog
fluister jy maak jou gedagtes mal
knuffel jou en voel jou knuffel
martel jou en pleit om vergifnis
en nooit hoor jy sê: nee!

Hallo vriende.
My naam is José Araujo de Souza, van Belo Horizonte, Minas Gerais, Brasilië, skepper en bestuurder van die webwerwe http://www.professorpoeta.com.br en http://www.contos de sacanagem.com.br waar ek publikasies in Afrikaans doen. Ek is baie geëerd om te sien dat besoekers, in Afrikaans, op verskillende plekke, benewens Suid-Afrika en Namibië, toegang tot my webwerwe verkry. Ek stel myself tot beskikking van almal vir kontak, via my webwerwe of per e-pos josearaujodesouza@yahoo.com.br vir voorstelle, kritiek en opinies wat kan dien as basis vir die verbetering en verbetering van my werk.

Die webwerwe http://www.professorpoeta.com.br en http://www.contosdesacanagem.com.br word nie geborg nie en het dus geen advertering nie, dit wil sê, hulle verdien my geen waarde nie. Help my om hulle so skoon te hou, deur enige bedrag vir hul onderhoud te skenk deur deposito of oorbetaling op die rekening 43.725-5 Banco 3608-0 by Banco do Brasil

of

kry my e-boeke op Amazon via die skakel

Dankie, van harte.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s