DRØMMER I RYMER

José Araujo de Souza

Jeg har drømt så mye om å se deg ansikt til ansikt
gi deg ballen, gi deg munnen min
gjør deg groggy uten å gjøre deg gal
gjør narr av deg blir så lite
gjør deg utakknemlig og gjør deg utakknemlig
lukk døren til deg, klem deg hes
gi deg en kos føle omfavnelsen din
ved å omfavne deg, stryker du kroppen din
kollaps du nipper til den i en slurk
Jeg har drømt slik jeg har drømt.

Hvis jeg fortalte alt hver kveld
at i mine drømmer kvalm drøm
du vil alltid ha meg ved siden av kroppen din
og jeg ville alltid ha det ved min side.

Jeg har drømt om å kjærtegne deg
klem deg og legg den høyt
hviske deg får tankene dine til å bli sprø
kos deg og kjenn kosa
torturere deg og be om tilgivelse
og aldri høre deg si: nei!

Hei venner.
Mitt navn er José Araujo de Souza, fra Belo Horizonte, Minas Gerais, Brasil, skaper og leder av nettstedene http://www.professorpoeta.com.br og http://www.contos de sacanagem.com.br hvor jeg gjør publikasjoner på norsk. Jeg er veldig beæret over å se at nettstedene mine er tilgjengelige av besøkende, på norsk, flere steder, som Danmark, Sverige, i tillegg til Norge. Jeg stiller meg til disposisjon for alle for kontakt, via nettsteder eller via e-post josearaujodesouza@yahoo.com.br for forslag, kritikk og meninger som kan tjene som grunnlag for forbedring og forbedring av arbeidet mitt.

Nettstedene http://www.professorpoeta.com.br og http://www.contosdesacanagem.com.br er ikke sponset og har derfor ingen reklame, det vil si at de ikke gir meg noen verdi. Hjelp meg å holde dem rene slik, ved å donere et hvilket som helst beløp for vedlikehold, gjennom innskudd eller overføring til kontoen 43.725-5 Banco 3608-0 på Banco do Brasil

eller

få e-bøkene mine på Amazon via lenken

Takk, fra hjertet.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s