DROOM IN RYME

José Araujo de Souza

Ek droom al soveel om jou van aangesig tot aangesig te sien
gee jou die bal gee jou my mond
maak jou knorrig sonder om jou mal te maak
spot met jou word so min
maak jou ondankbaar en maak jou ondankbaar
maak die deur toe om jou hees te omhels
gee jou ‘n knuffel voel jou omhelsing
deur jou te omhels om jou lyf te streel
ineenstorting jy teug dit in ‘n sluk
Ek het so gedroom ek het gedroom.

As ek elke aand alles vertel het
dat in my drome gekwelde droom
jy sal my altyd langs jou liggaam hê
en ek sou dit altyd aan my sy gehad het.

Ek het gedroom om jou te streel
druk jou en sit dit hoog
fluister jy maak jou gedagtes mal
knuffel jou en voel jou knuffel
martel jou en pleit om vergifnis
en nooit hoor jy sê: nee!

Hallo vriende.
My naam is José Araujo de Souza, van Belo Horizonte, Minas Gerais, Brasilië, skepper en bestuurder van die webwerwe http://www.professorpoeta.com.br en http://www.contos de sacanagem.com.br waar ek publikasies in AFRICÂNER doen. Ek is baie geëerd om te sien dat my webwerwe in onder meer Suid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Swaziland en Lessoto besoek word. Ek is beskikbaar vir almal vir kontak, deur middel van my webwerwe of per e-pos josearaujodesouza@yahoo.com.br, en is vooruit dankbaar vir voorstelle, kritiek en opinies wat kan dien as basis vir die verbetering en verbetering van my werk.

Kry my e-boeke op Amazon via die skakel

of

help met die instandhouding van my webwerwe http://www.professorpoeta.com.br en http://www.contosdesacanagem.com.br deur enige bedrag te skenk in die 43.725-5-rekening van Banco 3608-0 van Banco do Brasil, in enige geldeenheid, waar u ook al is.
Ek verwag my dank.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s