IMANKU


José Araujo de Souza

Wong sing disalib,
kasalib ing gesang,
Aku percaya marang dheweke.
Iki minangka iman tanpa wates,
kapercayan sing ora bakal sirna
lan diwiwiti sadurunge aku lair,
ing iman tuwane.
Wong kesel iku
lan nandhang sangsara, kanthi praupan sedhih
lan awak lara
mulang kula katentreman
lan tresna marang sedulurmu.
Lan katresnan sing asale saka dheweke
luwih kuwat tinimbang kabeh
lan nyenengake lan nyenengake urip kita
lan nggawe dheweke luwih ayu
kanggo urip.
Wong sing disalib
rong ewu taun kepungkur
gawe anyar pain lan pati,
saben wayahe, kanggo menehi swarga
minangka omah pungkasan.

HELLO,
njaluk e-book ing Amazon liwat link

https://www.amazon.com.br/s?k=Jos%C3%A9+Araujo+de+ Souza & __ mk_pt_BR =% C3% 85M% C3% 85% C5% BD% C3% 95% C3% 91 & ref = nb_sb_noss
Bantu aku njaga situs webku http://www.professorpoeta.com.br lan http://www.contosdesacanagem.com.br aktif kanthi nyumbang apa wae ing akun 43.725-5 cabang 3608-0 cabang Banco do Brasil, ing mata uang apa wae, ing endi wae sampeyan , atas jenenge José Araujo de Souza
Aku matur nuwun sadurunge.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s