COVID-19

José Araujo de Souza

Mung ana sekring singkat
tetep kobong
ing lilin gesang kita.
Iku mung lampu
liyane lan liyane tenuous,
ringkih lan goyah.
Mung ana sekring singkat
supaya geni tetep adhem
lilin ing lilin sing digantung
sing nyonggo kita
urip.
Sekitar
lan ing kana
gumuruh badai
saben wektu
ngancam
kuwat
lan nggawe
saya ringkih lan saya ringkih
sumbu sing terus murup
semangat lilin gesang kita.
Wis ora mung gumantung
saka saben kita
tetep lilin kobong
sing nggawe sampeyan urip
gesang kita.
Ati-ati,
ngati-ati banget.
Sampeyan bisa uga
tanpa nggatekake
mateni aku.

HELLO,
njaluk e-book ing Amazon liwat link

https://www.amazon.com.br/s?k=Jos%C3%A9+Araujo+de+ Souza & __ mk_pt_BR =% C3% 85M% C3% 85% C5% BD% C3% 95% C3% 91 & ref = nb_sb_noss
Bantu aku njaga situs webku http://www.professorpoeta.com.br lan http://www.contosdesacanagem.com.br aktif kanthi nyumbang apa wae ing akun 43.725-5 cabang 3608-0 cabang Banco do Brasil, ing mata uang apa wae, ing endi wae sampeyan , atas jenenge José Araujo de Souza
Aku matur nuwun sadurunge.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s