COVID-19

José Araujo de Souza

Ngan aya sekering pondok
ngajaga seuneu hurung
dina lilin kahirupan urang.
Éta ngan ukur lampu
beuki loba tenuous,
lemah sareng goyah.
Ngan aya sekering pondok
supaya seuneu tetep tiis
hurung dina lilin ditunda
anu ngadukung urang
hirup.
Kira-kira
sareng di luar sana
gumuruh badai
unggal waktos
ngancam
leuwih kuat
sareng ngadamel
beuki lemah beuki lemah
siki anu ngajantenkeun hurung
seuneu lilin kahirupan urang.
Éta henteu deui ngan gumantung
masing-masing urang
tetep lilin hurung
anu ngajaga anjeun hirup
kahirupan urang.
Ati-ati,
ati-ati pisan.
Mangga
tanpa perhatoskeun
paéhan abdi.

HALO,
kéngingkeun e-book abdi di Amazon ngalangkungan tautan

https://www.amazon.com.br/s?k=Jos%C3%A9+Araujo+de+ Souza & __ mk_pt_BR =% C3% 85M% C3% 85% C5% BD% C3% 95% C3% 91 & ref = nb_sb_noss
Bantosan kuring ngajaga halaman wéb kuring http://www.professorpoeta.com.br sareng http://www.contosdesacanagem.com.br aktip kalayan nyumbangkeun jumlah naon dina akun 43.725-5 cabang 3608-0 cabang Banco do Brasil, dina mata uang mana waé, dimana waé anjeun berada , atas nami José Araujo de Souza
Abdi hatur nuhun sateuacana.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s