Здраво добро попладне.


Во ова пандемиско време, јас сум како милиони луѓе расфрлани низ овој свет на Мојот Бог, исполнувајќи ја социјалната изолација, далеку од роднини, пријатели и познаници, многу недостасувам на сите, но барам од Господ да ги заштити и поддржи за да преживеат . Денес, ние сме подобри од вчера. Веќе гледаме зрак надеж дека лекот за КОВИД 19 веќе доаѓа. Вакцините се веќе достапни и започнуваат масовни кампањи за вакцинација низ целиот свет, како и значително зголемување на истражувањата за лекови кои лекуваат или ја намалуваат вирулентноста на болеста што нè мачи. Како што правев од почетокот на пандемијата, се обидувам да дадам свој придонес. Затоа, пензиониран, можам да останам дома. Читање многу и пишување многу. Како резултат, објавувам уште една книга од HotMart. Јас го работам она што ми се допаѓа и сакам да го споделам со вас. Знам дека малкумина сè уште се интересираат за дигитални книги. Но, во овој момент, добро е да се избегне контакт со физички книги кои, доколку се ракуваат, можат да станат предаватели на КОВИД. Дигиталната книга е помалку фактор на ризик за нашето здравје. Затоа, барам дури и оние пријатели кои не сакаат или сè уште не се навикнале на дигитално читање, да помогнат во ширењето и објавувањето на моите книги. Со ова, тие исто така ќе ми помогнат да ги одржувам активни веб-страниците http://www.professorpoeta.com.br и http://www.contosdesacanagem.com.br. Моите книги се ефтини и, за секоја направена продажба, дел е наменет за помош на Рамакрисна Институт, институција за социјална помош, која постои 59 години, преку кампањата „Еден процент“ на Хотмарт. Прегратки од Хозе Араухо де Соуза
Ми требаш да ми помогнеш да продолжам да објавувам мои книги и да ги одржувам веб-страниците http://www.professorpoeta.com.br и http://www.contosdesacanagem.com.br
Купете ги моите книги на HotMart:

КРСТУВАЕ

https://go.hotmart.com/U44749191D

https://go.hotmart.com/U44749191D?dp=1

https://pay.hotmart.com/U44749191D

Грубување

https://go.hotmart.com/C44974415K

https://go.hotmart.com/C44974415K?dp=1

https://pay.hotmart.com/C44974415K

НИВНИ

https://go.hotmart.com/S45259445F

https://go.hotmart.com/S45259445F?dp=1

https://pay.hotmart.com/S45259445F

ЗА НИВ

https://go.hotmart.com/V45230745B

https://pay.hotmart.com/V45230745B

https://pay.hotmart.com/V45230745B

МУТУМНА РАБОТА

https://go.hotmart.com/I45282236I

https://pay.hotmart.com/I45282236I

https://pay.hotmart.com/E45331045P

МУТУМНА РАБОТА

https://go.hotmart.com/T45282779J

https://go.hotmart.com/T45282779J?dp=1

https://pay.hotmart.com/T45282779J

КОНСЕНОР – Поетска утопија

https://go.hotmart.com/W45479018G

https://go.hotmart.com/W45479018G?dp=1

https://pay.hotmart.com/W45479018G

КОНСЕНОР – Поетска утопија

https://go.hotmart.com/L45498174M

https://pay.hotmart.com/L45498174M

https://pay.hotmart.com/L45498174M

НИВНИ (еротска фикција на нивните сексуални спомени)

https://go.hotmart.com/E45331045P

https://go.hotmart.com/E45331045P?dp=1

https://pay.hotmart.com/E45331045P

ОД НИВ (еротска фикција на сексуални спомени од нив)

https://go.hotmart.com/M45318843L

https://go.hotmart.com/M45318843L?dp=1

https://pay.hotmart.com/M45318843L

КРУВЦИ

https://go.hotmart.com/N45907540J

https://go.hotmart.com/N45907540J?dp=1

https://pay.hotmart.com/N45907540J

Квалитетни еротски приказни
https://go.hotmart.com/D46571693O
https://go.hotmart.com/D46571693O?dp=1
https://pay.hotmart.com/D46571693O

Квалитетни еротски приказни
https://go.hotmart.com/D46571693O
https://go.hotmart.com/D46571693O?dp=1
https://pay.hotmart.com/D46571693O

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s