Den uforståelige tidevannsteorien


Arthur Martins Cecim

Og han sa, blant sporene av edru sand:

En fortelling om hvordan bølgene forteller oss sine korte drømmer En fortelling eller kort gjennomgang av bølgene …
En kort historie i kort bølgeforløp …

Bølgene av små bølger, blandet med små og forvirrede svingninger. Svingninger av selve såret. Små vindmøller og vindmøller som danset forgjeves og vokste og beskrev i vannet, alle skuddene som kom, sammen og som en blind kyst, brøt i fjæra og brøt så rolig at roen i meg våknet, søt , når et barn våkner ømt fra en øm, distrahert drøm.
Jeg så livet i de evige sagaene om vann, opptøyene av røtter og frukt som fløt til flokkene og som ble ført og svaiet, tomme og høytidelige, til en evig musikkmusikk av formene som kjærtegnet ørene og hadde så glade tårer, lekte med å spille, at jeg følte meg rørt og husket av livet og samtidig distrahert av de lydskalaene, er det sant at vannet er havfruene, som siterer liv, så bortkastet, som resiterer dannelsen av ting, de er så siteren av årsakene.
Vasene og bølgene av bølgene kom, og de ristet hverandre, og de brøt, og de fikk den lille latteren, og i kløften vendte de tilbake til den gamle hagen i barndommen, bølgene plantet seg selv, og når de løp glatt og naken, lanserte de seg selv til gulvet som om livet aldri ble brukt, som om livet aldri ble hatet, men bare hvis det ble flyttet. Tidevannet trente alltid hans død, men hans død var livet han ønsket å prøve igjen og igjen. Noen ganger åpnet det seg ved mellom bølgene, og en av dem tok ledelsen og løp som om hun hadde en rose i smilene sine, blandet seg sammen med sine andre søstre og kastet seg modig blant dem og i vannet. , i høsten til moren, ble hun hentet tilbake, datter av de flytende prinsippene.
Jeg husker, jeg husker fisken som roet seg, lå på sandarket, stille med solens kappe, avkjølt av en ømhet på dagen, at når tiden stopper slik at verden har tid. Jeg husker godt da jeg vandret mellom sporene etter fisken, som gjorde et bilde av livet på bakken, øynene deres svulmende og speilet himmelen av gjellene, et lommetørkle, jeg husker, at det en gang var blant dem, som sa noe om kjærlighet , glemt i de bølgene av tid og stein, havet av steiner på stranden og bølgene av død fisk, galle av milliarder, og jeg lette etter en nøkkelring, det er alt, fordi jeg vandret på jakt etter små aldre mellom den evigheten. Jeg var redd da jeg så på de luske øynene, jeg tok vare på de høyeste steinene, jeg sporet av med barnets sandaler, jeg husket ordene foreldre jeg alltid har hørt og morskyer som alltid fulgte meg, og den rolige vinden som alltid myknet meg, og solen som alltid kom til meg. Strandens primære prinsipper vinket meg nedover skråningen, nedover klippene, med et glass uten ting, og plukket opp de døde fra stranden: en feid haug, et innvendig deksel av husenes liv, et første kjærlighetsbrev smurt med leppestiften til en uendelig leppe, som ber om den evige, en drage boks, med lukten som er nødvendig for voks fra et barn, advarte meg med en merkelig fisk som virket liten og klumpete, full av luft og med lukten fra gammel tid stillhet. Solen rørte ved meg, brant, kranglet, ved dagens høye dåp og i varmen fra timeplanene, til middagstid, da fiskerne dro, og tok sine linjer som æresbevisninger, og tok de samme åpningstinnene måten og trosbekjennelsen som de kom stille på i hjertet av stranden, gjennom de rette turneringene på bredden, de turneringene som insisterte på at de var skjevt, men at fiskerne selv alltid visste om disse insisteringene, og ikke visste flere tortuositeter. Men ansiktet til den ene eller den andre av dem kom litt kronglete, med fiskelinjene i hånden, kanskje fordi han var på messen med dagen og tok maten din seriøst, åh.
Jeg vandret mellom steinene og steinene uten å kjenne verden, og berørte den i dens prinsipper, og surret, søkte og undersøkte beinene som ble etterlatt etter årsakenes liv langs strandkroppen, langs strandens nakne strand og negler og døde hamre sov, oppriktige, mellom ansiktene til den kyske og store hagen. Jeg så rogn, åpne mager, kokonger, fugler, tidevannsbølger komme, slutten av sildringen hennes, ringene til å roe seg, bølgenes lepper til å slå, velsignet av den skumle og varme solen, og å rulle, i væsker, til glamar, i deres dristige turer, og de strøk, fra herlighet til herlighet, til de løftet og øvde kjolene til en oppriktig og respektfull høyde. Så det var på tide for meg å dra, og uten å finne nøkkelringen jeg lette etter, banket jeg på minst en revet tinn som ikke lenger hadde en innskrift, og hvis ansikt bare var en grå ruin på grunn av vannsprutet.

Jeg så, bakfra, fisken der bak, midt i det glemte livet til gjenstandene til livets uendelige papyrus, mens vinden blåste meg i motsatt retning, håret mitt ruslet litt i brisen, og jeg kjente sjelen på sen ettermiddag delvis følge meg til begynnelsen av strandstiene, delvis si farvel til meg der, akkurat der. Jeg ville aldri se den ettermiddagen igjen. Hver dag sa jeg farvel til dagene. Hver dag var nok en bølge i livet mitt. En liten tåre rant fra øynene mine som om det var en gratis, lykkelig strøm da jeg sa farvel til den ettermiddagen og alle skuespillerne. En liten barndom løp fra øynene mine laget av uendelig.
Jeg kom hjem, døpt av været og vinden, men veien var lang, skjev og latterlig, fordi jeg var tapt fordi jeg ville. Han hadde fiskelukten i hånden, luktet sterkt av skala, kom gjennom trafikken på stien og leste rotstokkene på gulvet. Det var tusenvis av dager jeg så på bakken, for der leste jeg også ting i liten alder, en virvelvind av glemsomhet, å, men stranden, nede ved bredden, trollbundet meg, for for det leste jeg barndomene og alderdommen i verden, slik av verden, verdens evige veier, tapt, å søke. Jeg elsket å se oppriktige øyne med fisk med oppriktige øyne som så ut til å boble opp en eller annen merkelig stavelse. Jeg hørte bjeffing av en hund, fra en park på stranden, bjeffing i bytte med en annen hund, broende fjell av uegnetheter, fugler som gjorde himmel over kadaver, kadaver hadde uskyldige måter, fordi de ikke lenger hadde loven til å si nei, men de uttørket pergamenter, strålende ord, puffet opp sin stolthet og aksepterte villig skjebnen til deres ruiner. Jeg elsket å vandre, vaguinho, lille, blant de steinmarsjene, kolonnene, haugene, broene over en død mann som sovnet, stolt og ba om skyene, øynene som var med øyestrålen halvnavigert, ble rød , og da det hovnet opp, vokste det fra bilistisk til milliarder.
Rolige måker beitet, og jeg gikk opp bekken, klø og glad, med en liten anger i øynene. Til slutt så han tilbake til en siste, ved siste øyekast, og så himmelen av rødt skum massere, solens sterke og høye festninger trekkes tilbake av glede, de oransje dypene gjorde slott rundt det riket, utbruddene av gul og blå for å trekke sammen toppunktet på jorden, fuglene for å klippe det kreative og strålende bildet, skyllingen av tidevannet for å ta sin gamle posisjon, avsetning av solen, trekke seg tilbake til et tilbaketrekning bare tenkelig i våre forestillinger, himmelens mirakel indigo blå, mørk, dyp og vakker som et uforglemmelig, lidenskapelig, mandig, imponerende sjø, sjelens amplitude.
Måkenes tårn våter lydene, løfter og lukker hulenes slør, de var den nye verdens bunt, slutten av ettermiddagen åpnet vingene og indigos frigjørende sjel kom inn. Så det var tiden i min tid at jeg kom hjem til meg.
Nå ser jeg ankomsten av lave og lave bølger, jeg ser bølgenes ekspansjon, jeg kjenner vinden fra vinden som en likhet med ord, et hav av luft som skal reguleres og går mot søvn, drømmesøvn.
Her sitter jeg og ser på en lykkelig familie som leker foran meg
øynene, musklene i vannet, som forandret vevet sitt, og en laminær glans ble reflektert, de falt, alle sammenklappede hender, i hagen på bredden, de bucoliske lydene, den flytende latteren, de pludrende av de pinefulle spenningene, hver og en prøver å komme inn i tunnelen og buljongene som oppslukte seg selv, og dermed et liv av en imponerende mesterbølge, paraderende med rekkevidde til den utryddet og vekslet seg til midten av raslene, musklene og kroppene til de vage bølgene forvrengt , blind, i et barndomsspill. Fugler streifet om himmelen og slørene. Sjøen slo hendene hans. Og væskekammen gikk frem som kroner.
Jeg så, ved bredden av stranden, komme til meg som en melding fra århundrer av verden og evige bølger, som brakte sand og tanker om tidevannet, et spist brev om liv:
Og han sa, mellom restene og den edru sanden:

Jeg dro hjem, broren sa at været ikke var bra vi gikk, men regnet, så vi bodde i det lille huset vårt for å se månen se
hvis hun skulle overnatte var det kaldt, men det som betyr noe er smaken av å leve og vel og
vi spilte på randen av å telle hvor mange skritt bølgene tok og hvor mange år som ville gå i løpet av et minutt og brødrene mine vi elsket å samle alt som var på stranden og
vi kom hjem med et uendelig smil den natten med måne og sand
Baby

Brikkene i denne meldingen, hemmelig revet av vannens hånd, etterlot stille evigheter mellom disse vandrende ordene. Det var en glitrende sand dekantert på kantene av papiret, det virket for meg at det hadde en verdens liv i disse uttalelsene.

I mellomtiden, sammenbrudd i vannet, passasjer i det, berørte meg på bredden, berørte føttene mine og gikk tilbake, så kjærtegnende, så berør av kronblad, at jeg følte et jordisk ønske om å sove.
Månen begynte å åpne, O, åpnet himmelen som et dyr. Støyen fra vannstrømmene, flytende lyder, kjente lyder, hypnotiserer. Små dyr begynte å dukke opp, i den jungelen av sand, nattfugler, fisk, øgler og kroppen i havkrisen, under avgrunnen av den mørke himmelen, kjemmet budskapene sine mellom vanntauene, som ble vevd og skadet, søker etter meldinger.
Jeg er sikker på at andre meldinger i hemmelighet kan krysse havets passasjer, rusle gjennom livene til vannet, mens wavelet forble lignelse, med flytende stavelser uberegnelige eller permanente, liv vandret av meldingene, og ble brakt med en slik ære av bølger, ble brakt med så alvor og kjærlighet til bølgeuniverset, med så mye lengsel og samtidig, ro og varme, at jeg trodde at det uendelige universet av havet førte dem til oss, meg, for å lese dem med rolig og ivrig lidenskap for livet levde fra disse turene, for å lese med lidenskap og elske de hjørnene i det hemmelige livet, de brakte dem trinn for trinn, ved badene og vannbrettene, liten kosmos med ord, for å lese dem med skatt og renhet, de gikk, på kanten, for å korrigere deres destinasjoner for andre mer ømme og fornuftige hender, de budskapene, oppriktige som de som brakte dem, styrken til bølgene. For det meste førte de dem med ivrig oppriktighet.
Støyen var irriterende. Fra vannkanten og vannkanten, i deres nervøse stavelser, trakk vannets nerver seg sammen, som evige meldinger gjennom de lange og store tamme stiene, marullha slo, med et snev av å nå, på bunnen av trehusene, og dens saus og bad der, i den målløse banen, var det bare en modig dans av mariaene, vannmarsjer, som gjorde opprør i håret, og bremset ramper og hoppet på sidene. Den som sov der, ville faktisk føles som om en sirenesang skulle sende ham inn i en dyp og deilig søvn. De åpne vinduene i huset på bredden, de inviterte den rare månen til å belyse de rette og høye feltene i havet, som ble mørkere jo lenger avstanden ble evig. Lampene, påminnelser mellom nettene, danset med svak ettergivelse av havvinden, så på hverandre og døpte vannet med blussene sine, som om de åpnet sprekker til barn i det mørke vanndyret. De kom også, husker jeg med klarhet, ligger ved stiene til vannet, døde sjeler, historiefortellere fra de fjerne og kosmiske øyene, stier … stier … de slo ved en tilfeldighet … de korte historiene om bølgene … den korte historier om bølgene … de korte bølgene …

Hei, jeg trenger din hjelp til å vedlikeholde nettstedene http://www.professorpoeta.com.br og http://www.contosdesacanagem.com.br og fortsette å publisere bøkene mine. Få dem på HotMart:

TRAVESSIA

https://go.hotmart.com/U44749191D

https://go.hotmart.com/U44749191D?dp=1

GROSSING

https://go.hotmart.com/C44974415K

https://go.hotmart.com/C44974415K?dp=1

DELES

https://go.hotmart.com/S45259445F

https://go.hotmart.com/S45259445F?dp=1

DELAS

https://go.hotmart.com/V45230745B

https://pay.hotmart.com/V45230745B

OPERAÇÃO MUTUM

https://go.hotmart.com/I45282236I

https://pay.hotmart.com/I45282236I

MUTUM OPERATION

https://go.hotmart.com/T45282779J

https://go.hotmart.com/T45282779J?dp=1

CONSENOR – Uma Utopia Poética

https://go.hotmart.com/W45479018G

https://go.hotmart.com/W45479018G?dp=1

CONSENOR – A Poetic Utopia

https://go.hotmart.com/L45498174M

https://pay.hotmart.com/L45498174M

THEIR (Erotic fiction of their sexual memories)

https://go.hotmart.com/E45331045P

https://go.hotmart.com/E45331045P?dp=1

FROM THEM (Erotic fiction of sexual memories from them)

https://go.hotmart.com/M45318843L

https://go.hotmart.com/M45318843L?dp=1

CRUCE

https://go.hotmart.com/N45907540J

https://go.hotmart.com/N45907540J?dp=1

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s