MENDIMI PER JU

José Araujo de Souza

une mendoj per ty
kur jam vetem
ose kur nuk jam vetem,
por larg teje.

Ose kur nata është e errët,
ose kur yjet ndriçojnë qiellin,
por jam larg teje.

une mendoj per ty
kur me mungon,
ose kur fle, i shkëputur nga gjithçka,
por larg teje.

Ose kur eci rrugëve,
ose kur jam i qete, akoma,
por larg teje.

une mendoj per ty
në punë të plotë,
ose në kohën e lirë, kur pushoj,
por jam larg teje.

Të them të vërtetën,
Unë mendoj për ty më shumë se një mijë herë
në ditë dhe çdo natë
kur jam larg teje.

Blini librat e mi në HotMart:

KALIM

https://go.hotmart.com/U44749191Dhttps://go.hotmart.com/U44749191D?dp=1

GRUBING

https://go.hotmart.com/C44974415Khttps://go.hotmart.com/C44974415K?dp=1

TYRE

https://go.hotmart.com/S45259445Fhttps://go.hotmart.com/S45259445F?dp=1

PREJ TYRE

https://go.hotmart.com/V45230745Bhttps://pay.hotmart.com/V45230745B

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s