Halo kanca.


COVID-19, kewan sing dikutuk, licik, mbebayani lan mejahi, mbutuhake, supaya slamet lan ora bisa nyekel kita, supaya kita tetep ing njero omah nganti bisa lan mung lunga yen ora ana pilihan liyane. Mung ing kasus sing perlu lan ekstrim. Lan yen nindakake, kita nindakake kanthi ati-ati sing dibutuhake kanggo njaga keamanan, miturut pedoman Organ Kesehatan, kayata nggunakake topeng, kebersihan tangan sing bener, ngumbah sadurunge lan sawise mangan nganggo sabun utawa deterjen Tindakan kasebut kudu nyakup driji, telapak tangan lan mburi tangan menyang bangkekan. Nindakake prosedur sing padha sadurunge lan sawise nggunakake transportasi umum lan elevator lan nalika kontak fisik karo wong utawa barang, ing njaba omah. Yen sampeyan ora duwe akses menyang jamban, duwe gel alkohol bakal luwih gampang. Nalika batuk lan wahing, gunakake jaringan kanggo nyegah sekresi saka hawa, uga aja goyangake tangan lan pujian ing rai. Aja ndemek mripat, irung lan tutuk tanpa tangan sing resik.
Aku ngerti manawa babar pisan ora gampang, utamane kanggo wong-wong sing, kaya aku, kalebu bagean saka “Grup Risiko”, urip pensiun ing omah, ngrampungake isolasi sosial, adoh saka kanca, kanca lan sedulur. Oalah, adoh saka sing pengin dadi kanca. Sing paling apik yaiku supaya kita tetep aktif, produktif lan njaga kesehatan fisik lan mental. Supaya kita ora kentekan niat lan / utawa edan. Aku maca, nulis, nonton TV, ngrungokake musik, ngakses jaringan sosial, nelpon, kaya biasane sing kudu dilakoni. Nanging aku pengin nggawe luwih akeh. Lan aku nyoba. Nawakake perusahaan sampeyan liwat situs web lan buku, kasedhiya ing:

http://www.professorpoeta.com.br
http://www.contosdesacanagem.com.br
http://www.kontoseroticosdequalidade.com.br

Buku-buku TRAVESSIA, DELAS, DELES lan OPERAÇÃO MUTUM, kanthi versi Inggris CROSSIN, Saka Dheweke, MUTUM lan OPERASI OPERASI, diterbitake lan disebarake dening Amazon, kasedhiya ing e-book lan versi Hardcover, kanggo tuku utawa maca gratis liwat Kindle tanpa wates ing:
https://www.amazon.com.br/s?k=Jos%C3%A9+Araujo+de+Souza&i=stripbooks&__mk_pt_BR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&ref = nb_sb_noss

Aku menehi rangkulan sedulur sing dak tresnani karo sampeyan kabeh, kanthi tulung, supaya terus ati-ati. Kewan sing KILLS!

José Araujo de Souza (Buté)

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s