Halo babaturan.


COVID-19, piaraan anu dilaknat, licik, bahaya sareng ngabunuh, ngabutuhkeun, salamet urang sareng henteu néwak kami, yén urang cicing di jero bumi salami urang tiasa sareng ngan ukur angkat nalika teu aya deui pilihan. Ngan dina kasus anu diperyogikeun, ekstrim. Sareng nalika urang ngalakukeun, urang ngalakukeun éta kalayan ati-ati anu diperyogikeun pikeun mastikeun kasalametan urang, numutkeun pedoman Organ Kaséhatan, sapertos panggunaan topéng anu leres, kabersihan tangan, ngumbah sateuacan sareng saatos tuang nganggo sabun atanapi deterjen Peta kedah ngalibetkeun ramo, dampal leungeun sareng tonggong panangan kana pigeulang. Ngalakukeun prosedur anu sami sateuacan sareng saatos nganggo angkutan umum sareng lift sareng nalika urang ngagaduhan hubungan fisik sareng jalma atanapi barang, di luar bumi urang. Upami anjeun henteu aksés ka jamban, ngagaduhan gél alkohol sok dipermudah. Nalika batuk sareng bersin, anggo jaringan pikeun nyegah sékrési dileungitkeun dina hawa. Ogé, hindari sasalaman sareng pujian dina raray. Hindarkeun noél panon, irung sareng sungut anjeun tanpa panangan anjeun bersih.
Kuring terang yén éta henteu gampang, khusus pikeun anu, sapertos kuring, mangrupikeun bagian tina anu disebut “Grup Resiko”, cicing di pensiunan di bumi, minuhan kapencil sosial, jauh ti babaturan, babaturan sareng dulur. Pokokna, jauh ti jalma-jalma anu urang hoyong babarengan. Hal anu pangsaéna, nyaéta, urang ngajaga diri aktip, produktif sareng ngajaga kaséhatan fisik sareng méntal. Sangkan urang ulah asa-asa jeung / atawa gélo. Kuring maca, nyerat, nonton TV, ngupingkeun musik, ngaksés jaringan sosial, nelepon, sapertos anu kedah dilakukeun ku sadayana. Tapi kuring hoyong ngalakukeun langkung. Sareng kuring nyobian. Ngalamar perusahaan kuring ngalangkungan halaman wéb sareng buku kuring, sayogi di:

http://www.professorpoeta.com.br
http://www.contosdesacanagem.com.br
http://www.contoseroticosdequalidade.com.br

Buku TRAVESSIA, DELAS, DELES sareng OPERAÇÃO MUTUM, kalayan versi Inggris CROSSIN, TI DIRI, MÉSER na OPERASI MUTUM, diterbitkeun sareng disebarkeun ku Amazon, sayogi dina é-book sareng vérsi Hardcover, kanggo ngagaleuh atanapi dibaca gratis ngalangkungan Kindle taya di:
https://www.amazon.com.br/s?k=Jos%C3%A9+Araujo+de+Souza&i=stripbooks&__mk_pt_BR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&ref = nb_sb_noss

Kuring ngantunkeun rangkulan sadulur sareng kaasih kuring masing-masing, naroskeun ka anjeun, anu tetep, ati-ati. Éta piaraan MAWAH!

José Araujo de Souza (Buté)

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s