VIKTIG


Hei, jeg er José Araujo de Souza, fra Belo Horizonte (MG), Brasil.
Jeg er begrenset til min bolig som de fleste av dere, og prøver å forsvare meg mot smitte av COVID-19. Jeg er en del av den såkalte “risikogruppen”.
Pensjonert lærer, jeg bruker mesteparten av tiden min på å lese, undersøke og skrive ting som jeg synes er interessante og legger ut på sidene mine
http://www.professorpoeta.com.br
http://www.contosdesacanagem.com.br
http://www.contoseroticosdequalidade.com.br
Jeg anser det nåværende øyeblikket som det viktigste og farligste jeg noensinne har levd i livet mitt. Uansett uforsiktighet, og selv uten å være uforsiktig, kan vi bli smittet, på en eller annen måte av COVID-19 og ført til en slags lidelse, fortvilelse og / eller død.
Jeg håper å kunne hjelpe de som ikke lenger kan bruke all sin arbeidstid, fordi de er forhindret fra å leve det normale livet de levde, begrenset et sted, og tilbyr dem nettsteder som en ekstra distraksjon og daglig underholdning. Jeg oppdaterer dem hver dag.
Jeg vil gjerne ha deg som følger, og jeg vil veldig gjerne at du henviser dem til kontaktene dine.
Adgang. Melde deg på. Indikerer. Dele.
La oss gjøre alt for livet!
Klemmer.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s