VIGTIG


Hej, jeg hedder José Araujo de Souza, fra Belo Horizonte (MG), Brasilien.
Jeg er begrænset til min bopæl som de fleste af jer, og forsøger at forsvare mig mod smitten af ​​COVID-19. Jeg er en del af den såkaldte “risikogruppe”.
Pensioneret lærer, jeg bruger det meste af min tid på at læse, undersøge og skrive ting, som jeg finder interessante og lægger ud på mine sider
http://www.professorpoeta.com.br
http://www.kontosdesacanagem.com.br
http://www.contoseroticosdequalidade.com.br
Jeg betragter det nuværende øjeblik som det vigtigste og farligste jeg nogensinde har levet i mit liv. Ved enhver skødesløshed, og selv uden at være skødesløs, kan vi blive smittet på en eller anden måde af COVID-19 og ført til en slags lidelse, fortvivlelse og / eller død.
Jeg håber at være i stand til at hjælpe dem, der ikke længere kan bruge al deres arbejdstid, fordi de er forhindret i at leve det normale liv, de levede, begrænset et sted og tilbyde dem mine websteder som en ekstra distraktion og daglig underholdning. Jeg opdaterer dem hver dag.
Jeg vil meget gerne have dig som tilhænger, og jeg vil meget gerne have, at du henviser dem til dine kontakter.
Adgang. Tilmelde. Angive. Del.
Lad os gøre alt for livet!
Klemmer.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s