E RNDSISHME


Përshëndetje, unë jam José Araujo de Souza, nga Belo Horizonte (MG), Brazil.
Unë jam i mbyllur në vendbanimin tim si shumica prej jush, duke u përpjekur të mbroj veten nga infektimi i COVID-19. Unë jam pjesë e të ashtuquajturit “grup rreziku”.
Mësues në pension, pjesën më të madhe të kohës e kaloj duke lexuar, hulumtuar dhe shkruar gjëra që më duken interesante dhe duke i postuar në faqet e mia
http://www.professorpoeta.com.br
http://www.contosdesacanagem.com.br
http://www.contoseroticosdequalidade.com.br
Unë e konsideroj momentin aktual si më të rëndësishmin dhe më të rrezikshmin që kam jetuar ndonjëherë në jetën time. Nga çdo pakujdesi, dhe madje edhe pa qenë të pakujdesshëm, ne mund të infektohemi, në një farë mënyre nga COVID-19 dhe të çojmë në një lloj vuajtjeje, dëshpërimi dhe / ose vdekjeje.
Shpresoj të jem në gjendje të ndihmoj ata që nuk mund të kalojnë më gjithë kohën e tyre të punës, sepse ata janë të ndaluar të jetojnë jetën normale që kanë jetuar, të kufizuar diku, duke u ofruar atyre faqet e mia si një vëmendje dhe argëtim i përditshëm. I azhurnoj çdo ditë.
Unë do të doja t’ju kisha ndjekës dhe do të doja shumë t’i referonit në kontaktet tuaja.
Aksesi. Regjistrohu Tregoni. Ndani
Le të bëjmë gjithçka për jetën!
Përqafime.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s