BELANGRIK


Hallo, ek is José Araujo de Souza, van Belo Horizonte (MG), Brasilië.
Ek is soos die meeste van u beperk tot my woning en probeer myself verdedig teen die besmetting van COVID-19. Ek is deel van die sogenaamde ‘risikogroep’.
Afgetrede onderwyser, ek bestee die meeste van my tyd aan die lees, ondersoek en skryf van dinge wat ek interessant vind en op my webwerwe plaas
http://www.professorpoeta.com.br
http://www.kontosdesacanagem.com.br
http://www.contoseroticosdequalidade.com.br
Ek beskou die huidige oomblik as die belangrikste en gevaarlikste wat ek in my lewe geleef het. Deur enige onverskilligheid, en selfs sonder om agtelosig te wees, kan ons besmet raak, op die een of ander manier deur COVID-19 en tot ‘n soort lyding, wanhoop en / of dood gelei word.
Ek hoop dat ek diegene kan help wat nie al hul werksure kan spandeer nie, want hulle word verhinder om die normale lewe te lei wat hulle geleef het, êrens beperk, en bied hulle my webwerwe aan as ekstra aandag en daaglikse vermaak. Ek werk hulle elke dag op.
Ek wil u graag as ‘n volgeling hê en ek wil dit graag na u kontakte verwys.
Toegang. Teken aan. Dui aan. Deel.
Laat ons alles lewenslank doen!
Drukkies.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s