BELANGRIJK


Hallo, ik ben José Araujo de Souza, uit Belo Horizonte (MG), Brazilië.
Ik ben zoals de meesten van jullie opgesloten in mijn woonplaats, in een poging mezelf te verdedigen tegen de besmetting met COVID-19. Ik maak deel uit van de zogenaamde “risicogroep”.
Gepensioneerde leraar, ik besteed het grootste deel van mijn tijd aan het lezen, onderzoeken en schrijven van dingen die ik interessant vind en die ik op mijn sites publiceer
http://www.professorpoeta.com.br
http://www.contosdesacanagem.com.br
http://www.contoseroticosdequalidade.com.br
Ik beschouw het huidige moment als het belangrijkste en gevaarlijkste dat ik ooit in mijn leven heb geleefd. Door elke onzorgvuldigheid, en zelfs zonder onzorgvuldig te zijn, kunnen we op de een of andere manier besmet worden door COVID-19 en leiden tot een soort van lijden, wanhoop en / of de dood.
Ik hoop diegenen te kunnen helpen die niet meer al hun werktijd kunnen doorbrengen, omdat ze verhinderd zijn het normale leven te leiden dat ze geleefd hebben, ergens opgesloten, mijn sites aan te bieden als extra afleiding en dagelijks vermaak. Ik update ze elke dag.
Ik zou je graag als volger hebben en ik zou heel graag willen dat je ze doorverwijst naar je contacten.
Toegang. Aanmelden. Wijzen op. Delen.
Laten we alles voor het leven doen!
Knuffels.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s