ВАЖНО


Здраво, јас сум Хозе Араухо де Соуза, од Бело Хоризонте (МГ), Бразил.
Јас сум ограничен на моето живеалиште како и повеќето од вас, обидувајќи се да се бранам од заразата со КОВИД-19. Јас сум дел од таканаречената „ризична група“.
Пензиониран наставник, поголемиот дел од времето го поминувам читајќи, истражувајќи и пишувајќи работи што ми се интересни и ги објавувам на моите страници
http://www.professorpoeta.com.br
http://www.contosdesacanagem.com.br
http://www.contoseroticosdequalidade.com.br
Сметам дека моменталниот момент е најважниот и најопасниот што некогаш сум го живеел во животот. Со какво било невнимание, па дури и без да сме безгрижни, можеме да бидеме заразени, на некој начин од КОВИД-19 и да доведеме до некакво страдање, очај и / или смрт.
Се надевам дека ќе можам да им помогнам на оние кои повеќе не можат да го поминуваат целото работно време, бидејќи се спречени да живеат нормален живот што го живееја, ограничен некаде, нудејќи им ги моите страници како дополнително одвлекување внимание и секојдневна забава Ги ажурирам секој ден.
Би сакал да те имам како следбеник и многу би сакал да ги упатиш на твоите контакти.
Пристап Пријавете се Наведете Сподели
Дозволете ни да сториме сè за живот!
Прегратки.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s