PAVARALSIA

José Araujo de Souza

Lumenj rrjedhin nga duart tuaja
e paqes, që trupi im të dominojë
dhe qetesoj diten time.
Jam shkumë dhe mjegull
dhe ti je streha ime e sigurt.

Nga sytë tuaj horizonti ngrihet
e dritës, e cila ngroh jetën time
dhe më udhëhiq nëpër errësirë.
Unë jam ditë e qartë dhe e qartë
pikërisht kur dëshiron.

Në jetën tënde pushon
sigurinë që kam
të jesh i pavdekshëm.
Jemi vetëm ne të dy.
Fantazia joreale.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s