RUKOUS

José Araujo de Souza

Herra, olen kiitollinen sinulle elämästäni ja perheeni jäsenten elämästä. Olen kiitollinen sinulle siitä, mitä meillä on, siitä, mitä olet antanut meille. Olen kiitollinen sinulle iloistani, tuskistani. Kuinka paljon minulla on ja kuinka paljon minulla oli jo. Olen kiitollinen sinulle siitä, että rakastan sitä, että uskon IT: hen ja sinun apuasi. En ole antanut toivottomuuden viedä minua, seisomaan, taistelemaan, olen kiitollinen taistelustani. Herra, en voi tehdä mitään ilman sinua. En tiedä mitään omalla viisaudellani. En tee mitään omasta tahdostani. Olen mitä annat minun olla. Teen vain sen, mitä käsket minun tehdä. Tiedän vain mitä opetat minulle. Tulen olemaan sellainen kuin sinä haluat minun olevan. Herra, olen kiitollinen sinulle hetkistä, joita minulla on omieni kanssa, ja pyydän sinua, Herra, antamaan minulle anteeksiannon tunteina, jolloin inhimillisen luonteeni heikkouden vuoksi pilkkaan ja kiellän Sinulta, Herrani, oikeuden koetella minua. . Pyydän anteeksi, mitä suuni sanoo puhuessani ja mitä ajatukseni ajattelevat. Rakastan sinua, Herra, ja haluan vain pystyä rakastamaan sinua edelleen, kunnes vuosisatat ovat loppuneet. En ole mitään ilman TEITÄ, Herrani. Älä anna minun hylätä SINUA. EI KOSKAAN!

https://go.hotmart.com/L43405156B?dp=1

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s